Cum a reuşit o femeie suspectă de coronavirus să răspândească virusul în rândul celor apropiaţi

Cum a reuşit o femeie suspectă de coronavirus să răspândească virusul în rândul celor apropiaţi © Arhiva

În plină epidemie mondială, o femeie din Wuhan, suspectă de coronavirus, a încercat şi a şi reuşit să răspândească virusul ucigător şi în rândul apropiaţilor ei. 

Faptele femeii au ieşit la iveală, după ce clădirea în care locuia femeia a fost pusă sub carantină pentru că peste 30 de persoane din complexul respectiv au fost diagnosticate cu coronavirus.

Conform presei internaţionale, femeia din Wuhan, suspectă de coronavirus, a fost văzută prin intermediul camerelor de filmat amplasate în complexul în care locuia.

Femeia a fost văzută pe camerele de supraveghere în timp ce scuipa pe clanţele uşilor vecinilor ei. Aceasta a recurs la acest gest după ce s-a asigurat că nu o vede nimeni, însă a uitat de camerele video din blocul respectiv.

În urma gestului făcut de femeie, peste 30 de persoane au ajuns la spital şi au fost diagnosticate cu coronavirus.

Poliţia a intervenit în acest caz şi a deschis o anchetă pentru a o cerceta pe vinovată.

Gestul femeii vine după ce coronavirusul a luat în ultimele 24 de ore nu mai puţin de 100 de vieţi. Din păcate, în aceste condiţii în care coronavirusul se răspândeşte cu rapiditate, bilanţul total al deceselor din această cauză a ajuns la 1.018 morţi.

De asemenea şi numărul cazurilor de îmbolnăviri a crescut cu rapiditate. Acesta a depăşit pragul de 43.000.

În plină epidemie, preşedintele chinez a ieşit public şi a vorbit pentru prima oară despre dezastrul provocat de coronavirus.

"Trebuie să luptăm în această bătălie, în acest război total, război al poporului împotriva epidemiei, cu încredere totală. Trebuie să avem încrederea că vom câştiga!", a spus Xi Jinping, preşedintele Chinei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro