Cum arată cățelușa cu cei mai frumoși ochi din lume. Winnie a cucerit internetul

+3 click pentru
galerie

Cum arată cățelușa cu cei mai frumoși ochi din lume. Winnie a cucerit internetul © Instagram

O cățelușă adorabilă a cucerit internetul cu ochii ei extrem de expresivi. Winnie, care este un pui de doar câteva luni, a ajuns rapid la inima milioanelor de oameni care au admirat privirea ei de o frumusețe rară.

Winnie este un cocker spaniel care se bucura deja de ceva popularitate pe rețelele de socializare. Stăpânii i-au deschis mai multe conturi, acolo unde curioșii i-au putut urmări viața de la naștere și până în prezent.

Winnie cockerul este senzația internetului.

Însă, popularitatea ei a explocat de-a dreptul odată cu două fotografii realizate extrem de bine, care au făcut evidentă drăgălășenia ieșită din comun a cățelușei. Prietenii virtuali i-au remarcat rapid ochii extrem de mari și expresivi, așa că au înroșit butonul de like.

„Pot să îți citesc gândurile. Crezi că sunt adorabilă?”, este scris alături de imaginile care au adus numeroși fani noi către pagina lui Winnie.

Internauții au făcut să curgă cu mesaje, unii dintre ei chiar comparând-o pe cățelușă cu o veritabilă prințesă Disney.

Winnie este vedetă online

Odată cu propagarea pozelor în spațiul virtual, conturile de socializare ale lui Winnie au explodat. A câștigat zeci de mii de urmăritori pe Instagram, numărul total ajungând acum undeva peste 220 de mii. Însă, vedetă și mai mare este pe aplicația Tik Tok, acolo unde nu mai puțin de 2 milioane de fani îi urmăresc zilnic clipurile.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro