FOTO / Cum arată cea mai bătrână pițipoancă de la Hollywood. Are 61 de ani și este mutilată de operații estetice

+3 click pentru
galerie

FOTO / Cum arată cea mai bătrână pițipoancă de la Hollywood. Are 61 de ani și este mutilată de operații estetice © Hepta

Atunci când operațiile estetice sunt făcute în exces, rezultatele ajung să fie dezastruoase! Cu o astfel de imagine horror s-a ales și modelul Angelyne, cunoscută drept Barbie de Los Angeles, care la 61 de ani este considerată cea mai bătrână pițipoancă de la Hollywood!

Tot mai multe femei care apelează în mod exagerat la operații estetice în tinerețe, ajung să fie mutilate la bătrânețe.

Modelul Angelyne, cunoscută drept Barbie de Los Angeles a trecut de atâtea ori pragul cabinetului medicului estetician, încât a ajuns desfigurată din cauza atâtor intervenții pentru care a optat. La cei 61 de ani ai săi, este considerată cea mai bătrână pițipoancă de la Hollywood, care iese în evidență tot timpul și din cauza operațiilor estetice, dar și din cauza hainelor mult prea excentrice și colorate pe care le poartă. 

La prima vedere, Angelyne pare o păpușă Barbie scoasă din cutie, dar nu din anul 2019! Blondina a continuat să-și facă apariția în cele mai șocante moduri atât la evenimentele mondene la care participă, cât și pe stradă, atunci când iese să facă simplele cumpărături. 

Mai mult, chiar dacă are 61 de ani, Angelyne nu se sfiește să poarte rochii care mai de care mai scurte și mai mulate și de apreciat este faptul că la vârsta ei, nu are niciun pic de celulită. Chiar dacă la capitolul față nu stă prea bine, din cauza numeroaselor operații estetice pe care și le-a făcut, compensează cu corpul. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro