Cutremurător! Tată și fiu, condamnați la 15 ani după gratii! Cei doi ce au ucis și mâncat un fost polițist

Cutremurător! Tată și fiu, condamnați la 15 ani după gratii! Cei doi ce au ucis și mâncat un fost polițist © Profimedia

Este de-a dreptul șocant cu ce situație s-au confruntat autoritățile din Ucraina, după ce au descoperit că un tată și fiul său au ucis un fost polițist, i-au tăiat capul și i-au mâncat restul corpului. Cei doi criminali au fost condamnați la 15 ani după gratii!

Incredibil de ce situație au avut parte autoritățile din Ucraina, după ce au descoperit că un tată și fiul său au ucis un fost polițist și i-au mâncat corpul. Maxim, în vârstă de 42 de ani și Yaroslav, în vârstă de 21 de ani, au fost condamnați la 15 ani după gratii, potrivit presei internaționale.

I-au tăiat carnea bucățele și au gătit-o

Tragedia a avut loc în momentul în care au început să certe cu organul legii, Yevgeny Petrov, în vârstă de 45 de ani, pe tema scandalului iscat între forțele pro-ruse din estul Ucrainei și forțele de la Kiev. Când spiritele s-au încins, fiul criminal, Yaroslav, l-a ținut pe polițist în timp ce tatăl său l-a înjunghiat cu sânge rece de două ori în piept. 

Imediat după, i-a tăiat capul și restul corpului l-a făcut bucăți de carne (inima, rinichii, ficatul, dar și alte organe interne). În fața instanței, Yaroslav a recunoscut că a gătit carnea polițistului și a oferit-o unui om de pe stradă. La scurt timp, individul și-a modificat mărturia, susținând că Yura, bărbatul de pe stradă, nu a consumat carnea, pe motiv că i s-a făcut rău după ce a mușcat prima oară. 

”Nu există infracțiunea de canibalism în Codul Penal din Ucraina”

Contrar spuselor lui, autoritățile dețin dovezi clare cu privire la faptul că tatăl și fiul sunt canibali și au gătit și au mâncat trupul neînsuflețit al fostului polițist. 

„Nu există infracțiunea de canibalism în Codul Penal din Ucraina. De aceea autoritățile nu au putut include această acuzație în proces. I-am condamnat pentru crimă cu circumstanțe agravante și posesie ilegală de arme”, a fost declarația oferită de către procurorul care se ocupă de caz, Oksana Karnaukh.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro