Declarațiile cutremurătoare ale unuia dintre cei doi supraviețuitor ai accidentului aviatic din Pakistan: „Tot ce vedeam erau flăcări”

Declarațiile cutremurătoare ale unuia dintre cei doi supraviețuitor ai accidentului aviatic din Pakistan: „Tot ce vedeam erau flăcări” © captura video

Un avion al companiei Pakinstan International Airlines s-a prăbușit ieri peste un cartier de locuințe, dintr-o zonă rezindențială. La bordul aeronavei se aflau 91 de pasageri și 8 membri ai echipajului.

Avionul călătorea de la Lahore spre Karachi și s-a prăbușit peste cartierul de case cu doar câteva minute înainte să aterizeze. Din cei 99 de oameni aflați la bord, 97 dintre ei și-au pierdut viața.

Muhammad Zubair este unul dintre cei doi oameni care au supraviețuit dezastrului aviatic. A povestit cu greu prin ce clipe grele a trecut până a ajuns în siguranță.

„Nimeni nu și-a dat seama de ce se întâmplă, avionul zbura lin”, a povestit bărbatul, potrivit Mediafax.

După ce avionul s-a prăbușit, Muhammad și-a pierdut cunoștința dar a auzit un zgomot infernal care îi dă și acum coșmaruri.

„Auzeam țipete și zbierături din toate direcțiile. Copii și adulți. Tot ce puteam să vad erau flăcări. Nu puteam vedea pe nimeni, doar le auzeam țipetele. Mi-am desfăcut centura și am văzut o ieșire.  A trebuit să sar cam de la trei metri”, a mai declarat supraviețuitorul.

Care au fost cauzele prăbușirii avionului

Potrivit celor care au asistat la prăbușirea aeronavei, aceasta a căzut peste patru case, distrugându-le în totalitate.

Ultimele mesaje ale pilotului către turnul de control din aeroportul Karachi au fost „am pierdut motoarele”. Controlorul de trafic l-a întrebat dacă poate efectua o aterizare de urgență, însă pilotul a mai apucat să spună doar „myday, myday”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro