Detalii cutremurătoare despre românca ucisă în Spania! Maria este o fostă campioană la volei

+3 click pentru
galerie

Maria Marian, tânăra ucisă în Spania © Foto: Facebook

Au apărut noi detalii în cazul Mariei Marian, românca de 29 de ani, ucisă în stil mafiot în Spania. Maria Marian este o fostă campioană naţională de juniori la volei. În urmă cu mai mulţi ani, românca a făcut sport de performanţă şi a jucat la echipa CSS Sibiu.

Maria Marian era una dintre cele mai bune jucătoare, iar foştii antrenori şi fostele colege sunt în stare de şoc după ce au aflat felul teribil în care tânăra şi-a pierdut viaţa. Maria Marian a iubit sportul, însă a fost nevoită să se mute în Spania. Din păcate, aceasta a sfârşit mult prea devreme, după ce a fost împuşcată de doi bărbaţi, potrivit informaţiilor din presă.

CITEŞTE ŞI: Ea este românca în vârstă de 29 de ani, executată în stil mafiot în Spania! Maria a murit în braţele surorii

Vă reamintim că, miercuri seară, Maria Marian a coborât din maşina ei în faţa casei. În întuneric o aşteptau doi bărbaţi care, imediat cum s-a apropiat de ei, au deschis focul. Auîmpuşcat-o de două ori şi au fugit rapid, fără ca cineva să le vadă feţele. Maria Marian s-a stins din viaţă în braţele surorii ei.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro