Dezvăluirile unui fost baschetbalist despre ce se întâmplă, de fapt, în Coreea de Nord: „Dacă o vedem pe sora lui Kim Jong-un la TV, ceva nu e în ordine!”

Dezvăluirile unui fost baschetbalist despre ce se întâmplă, de fapt, în Coreea de Nord: „Dacă o vedem pe sora lui Kim Jong-un la TV, ceva nu e în ordine!” © arhiva

Dennis Rodman, cunoscut ca fost baschetbalist și apropiat al liderului Kim Jong-un, a făcut declarații privind aparițiile tot mai dese, dar și controversate, ale surorii președintelui.

Fostul sportiv a declarat că aparițiile lui Kim Yo Jong nu sunt un semn bun, mai ales în contextul situației tensionate din Coreea de Nord. 

”Tot ce pot să-ți spun e că dacă o vedem pe sora lui la TV, conducând practic țara, înseamnă că ceva nu e în ordine. Amintiți-vă când a plecat în Coreea de Sud înainte să o facă el, nu uitați de asta”, a declarat Dennis Rodman la emisiunea Good Morning Britain.

În urmă cu câteva săptămâni s-a zvonit că Kim Jong-un, în vârstă de 36 de ani, ar fi murit sau ar fi intrat într-o stare vegetativă, în urma unei intervenții chirurgicale pe cord nereușită.

Aceste zvonuri au fost infirmate chiar de către dictator, care după mai bine de două săptămâni a apărut la ceremonia de deschidere a unei fabrici.

Sora lui Kim Jong-un, pe „lista neagră” a Americii 

Coreea de Nord este cunoscută ca o societate patriarhală, în care succesiunea funcției de președinte se moștenește de la fiu la fiu. Totuși, sora liderului de la Phenian a preluat tot mai multe funcții și atribuții ale țării. Kim Yo Jong chiar se află în vizorul Statelor Unite ale Americii pentru „abuzuri grave asupra drepturilor omului”.

Președintele Coreei de Nord, mort de beat alături de sportivi

Dennis Rodman și Kim Jong-un  s-au cunoscut în anul 2013, iar de atunci au o relație strânsă de prietenie. Fostul sportiv a fost nu de puține ori un intermediar între Coreea de Nord și America. 

Fosta vedetă a baschetului chiar a performat în fața președintelui, câștigându-i astfel aprecierea, după cum a dezvăluit chiar Rodman.

”Am luat cina şi tot ce-mi mai amintesc e că eram morţi de beţi. El a început să cânte la karaoke, iar eu n-aveam nici cea mai mică idee ce spune. Toată lumea aplauda. Apoi a apărut o trupă de 18 fete şi acestea ne-au cântat o melodie. Una singură! Era coloana sonoră din Dallas", a mai mărturisit Dennis Rodman.

Kim Jong-un este un pasionat al baschetului și chiar a cerut Americii să trimită jucători faimoși în Coreea de Nord, înainte de a se întâlni cu Donald Trump în Vietnam.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro