Din cauza pandemiei, o tânără „Barbie” a învățat să își mărească singură buzele! Incredibil cum arăta acum 5 ani / FOTO

+6 click pentru
galerie

Din cauza pandemiei, o tânără „Barbie” a învățat să își mărească singură buzele! Incredibil cum arăta acum 5 ani © Profimedia

O tânără dependentă de operații estetice refuză să lase pandemia de coronavirus să stea îi calea fericirii sale. În vârstă de 20 de ani, blondina este o adevărată păpușă Barbie în viața reală, dar, mai presus de toate, este foarte descurcăreață, așa cum a dovedit când s-a gândit la o soluție pentru a-și întreține buzele imense.

Steffi Mulic, din Stockholm, Suedia, iubea păpușile Bratz atunci când era mică. La vârsta de 13 ani, mulțumită mamei și mătușii, ambele cu joburi în industria modei și a frumuseții, a descoperit operațiile estetice.

Și, uite așa, Steffi, de meserie cosmeticiană specializată în gene false, a început călătoria ei de transformare într-o păpușă Bratz în viața reală.

Păpușa umană care își injectează singură buzele

Cum toate cabinetele estetice au fost închise de pandemie, Steffi s-a trezit cu programări anulate și s-a văzut nevoită să recurgă la o altă metodă de a-și menține buzele.

Așa a ajuns blonda să învețe cum să se injecteze singură, obținând certificatul pentru această activitate pe data de 31 martie.

Pe 6 aprilie, a fost la un pas de a sufoca din cauza buzelor extrem de umflate, dar, în mod bizar, Steffi spune că acest lucru nu o deranjează. Din contră, mărturisește că este un sentiment „plăcut”, care îi amintește că este cu un pas mai aproape de țelul ei: de a deveni o păpușă Bratz în viața reală!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro