Doi britanici obezi au făcut amor până s-a rupt podeaua sub ei: „Este o clădire veche, nu a fost făcută pentru un astfel de stres!”

Oameni obezi © Hepta

Situație incredibilă în Marea Britanie! O zi aparent obișnuită de marți s-a transformat în haos general pentru un cuplu de obezi, care s-a lăsat purtat de val un pic cam mult, în timpul unei partide de amor.

Michael Davis și Theresa Walker, ambii din Liverpool, se bucurau de o incursiune în tărâmul plăcerilor carnale. La un moment dat, culmile climaxului s-au propagat în spațiul de jur, iar podeaua de sub ei a cedat sub greutatea iubirii.

Cei doi britanici au căzut, cu pat cu tot, nu mai puțin de trei etaje. Au zburat printr-un perete și, într-un final, au ajuns în camera cu mașini de spălat, scrie adomonline.com.

VEZI AICI IMAGINILE!

Autoritățile au fost chemate rapid pentru a interveni și a-i „extrage” pe nefericiții amorezi din poziția și mai nefericită. Din fericire, cei doi s-au ales doar cu câteva răni minore, iar niciun alt locatar nu a fost rănit.

Tom Watson, unul dintre mai sus menționații locatari, susține că incidentul a fost unul previzibil.

„Acest cuplu face sex foarte tare de câteva ori pe săptămână și întreaga clădire se zguduie de fiecare dată. Pereții se crapă, iar luminile se sting. Este o clădire veche, clar nu a fost făcută pentru un astfel de stres!”, a spus omul.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest