Doliu în literatură! O celebră scriitoare a murit

+2 click pentru
galerie

Doliu în literatură! O celebră scriitoare a murit © Facebook

Lumea literaturii este îndoliată! O faimoasă scriitoare a murit.

Scriitoarea de origine americană Mary Higgins Clark, cunoscută ca "regina suspansului", s-a stins din viaţă la vârsta de 92 de ani.

Mary Higgins Clark a fost una dintre cele mai cunoscute scriitoare din lume, operele sale ajungând la vânzări record. 

Regretata scriitoare a murit „înconjurată de familie şi prieteni”, potrivit anunţului făcut de casa sa editorială, Simon and Schuster.

De-a lungul carierei sale, Mary Higgins Clark a scris în total peste 50 de cărţi. Dintre acestea, au fost vândute sute de miloane de exemplare. 80 de miliare de vânzări au fost înregistrate doar în Statele Unite ale Americii.

Mary Higgins Clark s-a născut la New York, în Bronx, pe data de 25 decembrie 1927. Şi-a descoperit pasiunea pentru scris la o vârstă fragedă, compunând primele opere la doar 7 ani.

Autoarea a ajuns la un succes formidabil în jurul vârstei de 40 de ani. Cu toate acestea, Mary Higgins Clark a avut parte şi de o mulţime de tragedii în viaţă, pe plan personal.

Mary Higgins Clark a avut cinci copii: Carol Higgins Clark, Patricia Higgins Clark, David Higgins Clark, Marilyn Higgins Clark, Warren Clark Jr.

Printre cele mai cunoscute cărţi ale sale se numără: "Where are the children?", "Every Breath You Take", "All By Myself, Alone" şi "Every Breath You Take".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro