Doliu în lumea artistică. Cântărețul Jorge Santana s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani!

Doliu în lumea artistică. Cântărețul Jorge Santana s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani! © youtube.com

Muzica internațională trece din nou printr-o perioadă extrem de grea. Jorge Santana, fratele mai mic al lui Carlos Santana, s-a stins din viață în urmă cu o zi la vârsta de 68 de ani. 

Vestea tristă a venit chiar de la chitaristul Carlos, fratele artistului. Aceasta a postat pe pagina sa de socializare un mesaj dureros.

”Este timpul să rememorăm spiritul magnific al iubitului nostru frate Jorge. El a trecut în tărâmul luminii unde nu ajunge nicio umbră. Ochii inimii mele îl văd clar între glorioasa şi magnifica noastră mamă, Josefina, şi tatăl nostru, Jose”, a scris Carlos Santana pe contul său de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce face, și iată și cu dramele din viața sa. 

Jorge Santa s-a născut în Mexic și a fost cel mai mic dintre cei trei copii ai familiei, iar el a urmat pasiunea cântatului la chitară după Carlos Santana. 

De-a lungul timpului s-a făcut remarcat în industria muzicală devenind unul dintre cei mai buni chitariști. 

Acesta a colaborat și cu fratele său său Carlos pentru campania de management a acestuia, iar în anul 1993 cei doi chiar au cântat împreună și în următorul an au înregistrat și primul lor album. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro