Doliu în lumea filmului. Actorul Andrew Jack din ”Star Wars” a murit din cauza coronavirusului

Doliu în lumea filmului. Actorul Andrew Jack din ”Star Wars” a murit din cauza coronavirusului © youtube.com

Lumea cinematografiei este din nou în doliu. Virusul provenit din China a luat zeci de vieți încă de la începutul epidemiei, iar acum Andrew Jack, actorul din ”Star Wars” a decedat din cauza acestuia. 

Lumea filmului este în doliu. Andrew Jack, actorul care a apărut în filmele ”Star Wars” a decedat după ce a contact virusul provenit din China. 

Anunțul a fost făcut chiar de către impresarul saău care a declarat că bărbatul în vârstă de 76 de ani nu a putut să-și mai vadă soția în ultimele zile deoarece se afla în carantină, în Australia. Potrivit primelor informații, celebrul actor și-a dat ultima suflare într-un spital din Surrey, Marea Britanie. 

Andrew Jack era cunoscut pentru rolulurile din peliculele celebre precum ”Star Wars”, ”The Last Jedi” și ”Force Awakens”.

Colegii săi sunt șocați de auzul acestei vești, iar actorului Greg Grunberg, cel cu care a jucat în Star Wars, nu îi vine să creadă că s-a stins atât de fulgerător.

„Este unul dintre cei mai buni oameni cu care am avut plăcerea să lucrez vreodată”, a spus acesta despre Jack. 

Toți cei care l-au cunoscut pe celebrul actor au doar cuvinte de laudă pentru acesta, iar impresarul a ținut să adauge că esra un om ”plin de viață, amuzant și fermecător”


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro