Doliu în lumea filmului. Un actor celebru din serialul „Tânăr și neliniștit”, a murit

+2 click pentru
galerie

Doliu în lumea filmului. Un actor celebru din serialul „Tânăr și neliniștit”, a murit © facebook

Lumea filmului este în doliu. William Wintersole, cunoscut pentru rolul din serialul „Tânăr și neliniștit” a murit la vârsta de 88 de ani. 

William Wintersole, actorul din celebrul serial „Tânăr și neliniștit” a încetat din viață la vârsta de 88 ani. Actorul a fost diagnosticat cu cancer, dar din păcate a pierdut lupta cu boala necruțătoare. 

William Wintersole a jucat timp de 20 de ani în cel mai longeviv serial din lume, „Tânăr și neliniștit”, iar pe parcursul acestuia a reușit să se identifice din plin cu personajul căruia i-a dat viață timp de două decenii. Cunoscutul actor a murit pe data de 5 noiembrie în casa sa din Los Angeles, iar anunțul trist a fost făcut de familai sa. 

Actorul a avut o carieră pentru care a fost apreciat în întreaga lumea. Acesta a avut diferite roluri în aproximativ 60 de ani de activitate, iar printre cele mai cunoscute s-au numărat rolurile din serialul ”General Hospital”, ”Star Trek”, ”Mission Impossible”

William Wintersole era căsătorit și avea două fiice, trei nepoate, dar și o strănepoată, iar familia i-a fost alături acestuia până în ultimele momente din viață. 

În luna februarie, un alt actor in ”Tânăr și neliniștit” s-a stins din viață.

Actorul american Kristoff St. John a fost găsit decedat de către un prieten. Acesta a murit la vârsta de 52 de ani. 
Kristoff St. John a interpretat personajul Neil Winters din serialul „Tânăr şi neliniştit” încă din anul 1991, el fiind nominalizat de nouă ori la premiile Daytime Emmy.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest