Doliu în lumea muzicii! Un rapper celebru a fost împuşcat mortal, la numai 24 de ani

+3 click pentru
galerie

Nick Breed a fost împuşcat mortal, la numai 24 de ani © Instagram

Industria muzicală a suferit astăzi o altă pierdere. Celebrul rapper Nick Breed a fost împuşcat mortal în oraşul său natal, Baltimore, în urmă cu trei zile. Vestea a fost făcută publică astăzi, iar fanii lui sunt îndoliaţi.

Rapperul Nick Breed a fost dus la spital pentru îngrijiri speciale, dar decesul a fost pronunţat la scurt timp. Atacul asupra artistului este crima cu numărul 40 de luna aceasta, din oraşul Baltimore. 

Familia şi prietenii lui Nick, pe numele său adevărat, Dominic Grant, au dezvăluit că se hotărâse să rămână în oraşul natal pentru a le arăta copiilor din zonă că poţi reuşi să-ţi îndeplineşti visurile şi din Baltimore. "El voia să aducă totul înapoi în oraş şi să ajute. Voia ca ceilalţi copii să ştie că şi aici poţi să ajungi cineva.", a mărturisit sora lui, Ebony Palmer, potrivit complex.com. 

"Încerca din greu să spună adevărul. Nu era doar un rapper din Baltimore. El nu a luat un pix şi o foaie ca să facă bani. El făcea rap pentru că avea un dar", a adăugat iubita sa, Jordan Frink. Oamenii legii continuă cercetările pentru a afla în ce împrejurări s-a petrecut tragicul incident. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro