Doliu în lumea sportului! Un mare fotbalist a murit

+2 click pentru
galerie

Doliu în lumea sportului! Un mare fotbalist a murit © Pixabay

Data de 26 noiembrie 2019 a fost o zi de doliu pentru lumea sportului. Un mare fotbalist s-a stins din viaţă.

Bruno Nicole a fost un celebru atacant italian. De-a lungul carierei sale, acesta a jucat în cea mai mare parte pentru echipele AS Roma şi Juventus Torino. Fotbalistul s-a stins din viaţă marţi, la vârsta de 79 de ani.

Bruno Nicole a primit în timpul carierei trei Cupe şi trei titluri în prima ligă valoriă italiană, în 1958, 1960 şi 1961. Primele două Cupe au fost câştigate cu Juventus Torino în anii 1960 şi 1961, iar ce-a de-a treia, Cupa Italiei, a fost câştigată cu AS Roma, în anul 1964. A fost vedeta meciului, deoarece a încris golul victoriei în finala câştigată cu scorul de 1-0 împotriva echipei de la Torino.

Bruno Nicole s-a născut pe data de 24 februarie 1940, la Padova, Italia. Fost atacant international italian Bruno Nicole a jucat şi aici. De asemenea, a jucat în Alessandria, Mantova şi Sampdoria Genova.

Lumea fotbalului a mai fost îndoliată în această lună

Acum câteva zile, un mare antrenor a murit. Este vorba despre Daniel Leclercq, unul dintre cei mai apreciaţi antrenori a lui Lens. Acesta a murit la vârsta de 70 de ani.

„Anunțăm cu mare durere că l-am pierdut pe unul de-al nostru. Jucător, antrenor și figură emblematică a clubului, Daniel Leclerqc va rămâne mereu în memoria noastră. Condoleanțe familiei și apropiaților săi!”, se arată într-un comunicat Lens, conform presei din Franţa, transmiţând fanilor cumplita veste.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro