Doliu în lumea sportului! Unul dintre cei mai mari piloți ai lumii s-a stins din viață, în timpul raliului de la Dakar

Doliu în lumea sportului! Unul dintre cei mai mari piloți ai lumii s-a stins din viață, în timpul raliului de la Dakar © captura video

O adevărată tragedie s-a petrecut la raliul Dakar, una dintre cele mai dure și periculoase competiții din lume. Anul acesta, raliul s-a desfășurat în Arabia Saudită, în premieră.

Adrenalina și voia bună au fost umbrite de un eveniment cumplit. Portughezul Paulo Goncalves, în vârstă de 40 de ani, considerat unul dintre cei mai buni piloți la nivel internațional, a murit în timpul cursei, transmite BBC. Acesta a căzut de pe motocicletă la kilometrul 276 și, în ciuda faptului că la fața locului a aterizat imediat un elicopter, la opt minunte de la sosirea echipajelor de salvare, pilotul s-a stins din viață. Decesul a fost pronunțat imediat la spitalul Layla din Arabia Saudită. 

Portughezul Paulo Goncalves s-a aflat la a 13-a participare la raliul Dakar. Acesta a ocupat locul doi la ediția din anul 2015, iar când a pornit la drum portughezul ocupa poziția a 46-a în clasamentul de început. 

Un tenismen de 23 de ani s-a sinucis

Un caz absolut cutremurător a zguduit lumea sportului în urmă cu ceva timp. Jucătorul de tenis Mikhail Biryukov a fost găsit fără suflare în apartamentul său din MoscovaMedicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut decât să constate decesul. Moartea lui Mikhail Biryukov a fost anchetată, iar autorităţile au făcut investigaţii cu privire la motivele pentru care sportivul a vrut să își pună capăt zilelor. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro