Doliu la Casa Regală! Prințesa Maria Teresa a Spaniei a murit infectată cu COVID-19

Doliu la Casa Regală! Prințesa Maria Teresa a Spaniei a murit infectată cu COVID-19 © Facebook

Coronavirus nu ține cont de nimeni și de nimic. Prințesa Maria Teresa a Spaniei s-a stins din viață la vârsta de 86 de ani. Era infectată cu COVID-19!

Virusul ucigaș din China continuă să facă ravagii în întreaga lumea, luând din ce în ce mai multe vieți. Acum, o nouă veste dă omenirea peste cap!

Prințesa Maria Teresa a Spaniei a murit infectat cu noul coronavirus. S-a stins din viață vineri, după ce rezultatul testelor a ieșit pozitiv. Anunțul a fost făcut de către fratele său, prințul Sixtus Henry din Bourborn-Parma. 

Prințesa Maria Teresa s-a născut la Paris, Franța, pe 28 iulie 1933, părinții săi fiind prințul Xavier și Madeleine de Bourbon, care au avut în total șase copii. De asemenea, prințesa făcea parte din Casa Regală de Bourbon-Parma, o ramură a familiei regale spaniole, descendentă din dinastia Capetienă franceze.

Bilanțul decelor în Spania este într-o continuă creștere, ajungând la 5.690. În ultimele 24 de ore, au fost înregistrați 832 de morți. 

Spania este ce de-a doua cea mai afectată țară din lume, după Italia, atunci când vine vorba despre cifra deceselor provocate de COVID-19. Se află în stare de urgență până pe data de 12 aprilie.

În Madrid, regulile nu iartă pe nimeni. Noul coronavirus impune un număr de două persoane la participarea unei înmormântări. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro