Doliu la Hollywood! Actorul Brian Tarantina a murit, la vârta de 60 de ani

Doliu la Hollywood! Actorul Brian Tarantina a murit, la vârta de 60 de ani © Facebook

Brian Tarantina a fost găsit mort în propria casă, la doar 60 de ani. Actorul s-ar fi stins din viață din cauza unei supradoze, dar un membru al echipei sale de imagine a declarat cu totul altceva.

Purtătorul său de cuvânt a făcut publică o declarație prin care a dezvăluit că actorul de la Hollywood ar fi fost bolnav și nu ar fi murit din cauza unei supradoze. Brian Tarantina a fost descoperit fără suflare, în casa lui din New York, în urma a ceea ce părea a fi o supradoză de droguri. Polițiștii au fost alertați imediat și o echipă s-a deplasat imediat la fața locului.

Nepoata actorului a fost cea care l-a găsit mort, cu un praf alb lângă acesta, despre care a crezut imediat că este un drog. Medicii au pronunțat pe loc decesul actorului de la Hollywood.

Trupul neînsuflețit al lui Brian Tarantina a fost dus la Medicină Legală, acolo unde va fi efectuată necropsia, în urma căreia se va afla cauza exactă a decesului. Purtătorul de cuvând a declarat, potrivit site-ului tabloid TZM că actorul ar fi putut muri din cauza unei maladii cardiace mai vechi, care i-ar fi adus complicații. De altfel, actorul tocmai fusese externat din spital în urmă cu doar câteva zile înainte să moară.

O altă actriță s-a stins din viață

În urmă cu ceva timp, s-a stins din viață și frumușica Hollywood-ului, Dorin Day, care a murit la vârsta de 97 de ani. Ea este considerată una dintre cele mai frumoase actrițe ale tuturor timpurilor, iar moartea sa a venit ca un trăznet pentru iubitorii cinematografiei. Vedeta a fost răpusă de pneomonie și s-a stins la doar câteva zile de la pronunțarea diagnosticului. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro