Melania și Donald Trump, o nouă ipostază controversată. Cum s-a afișat cuplul prezidențial

Melania și Donald Trump, o nouă ipostază controversată. Cum s-a afișat cuplul prezidențial © Instagram

A trecut ceva timp de când Donald și Melania Trump nu au mai intrat în atenția tabloidelor internaționale. Ei bine, acum cuplul prezindențial a stârnit o revoltă în mediul online, cu ultima fotografie postată.

Melania Trump a publicat pe Instagram o fotografie în care apare ținând în brațe un bebeluș, alături de Donald Trump și alte două persoane. Cei doi sunt foarte zâmbitori, însă ceea ce i-a nemulțumit pe internauți a fost contextul în care a fost făcută fotografia. Bebelușul și-a pierdut ambii părinți în timpul atacului din El Paso și la rândul său a fost rănit la mâini.

Mama sa a fost împușcată mortal, iar tatăl său a murit încercând să îi protejeze pe amândoi. Donald și Melania Trump s-au fotografiat cu bebelușul, unchiul și mătușa acestuia, în semn de susținere și compasiune, însă faptul că amândoi zâmbeau i-a nemulțumit teribil pe internauți.

Donald Trump și Melania nu le-au vizitat pe celelalte opt victime ale atacului, iar medicii de la spitalul unde acestea sunt tratate îi acuză de "lipsă de empatie".

"Sunt confuz și îngrozit de această fotografie. Am înțeles eu greșit? /  De ce Trump și Melania zâmbesc și fac semn că totul este în regulă, într-o poză în care apare copilul ai cărui părinți au fost uciși în El Paso? / Pe bune, ce naiba se întâmplă?", au fost câteva dintre comentariile publicate pe Instagram. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro