Donald Trump a plecat în mijlocul unei conferințe de presă, supărat de întrebările unei jurnaliste: „Parcă ar fi copil mic” / VIDEO

Donald Trump a plecat în mijlocul unei conferințe de presă, supărat de întrebările unei jurnaliste © Captură Video

Donald Trump a reușit să șocheze din nou, după ce a întrerupt o conferință de presă și a părăsit furtunos podiumul, în urma unei confruntări aprinse cu o jurnalistă a postului CBS News. Președintele american este acuzat de rasism, din cauza întrebării bizare pe care i-a adresat-o reporteriței.

După ce luase o pauză de câteva zile de la conferințele de presă pe tema coronavirusului, Donald Trump a revenit... în glorie. Minunea nu a ținut nici măcar o zi, pentru că liderul de la Casa Albă s-a văzut incapabil să ducă până la capăt conferința de presă de luni.

Trump a întrerupt conferința, supărat de întrebările unei jurnaliste

În timpul discuțiilor cu reporterii, Wijia Jiang, o jurnalistă de origine chinezo-americană, l-a întrebat pe Trump de ce continuă să susțină că SUA are cel mai mare număr de testări din lume - o afirmație, evident, falsă.

„De ce contează acest lucru?”, a întrebat Jiang, conform The Guardian. „De ce este aceasta o competiție globală când, zi de zi, americanii continuă să își piardă viețile?”

Trump a avut un răspuns acid: „Oamenii își pierd viețile peste tot în lume. Iar asta este o întrebare pe care mai bine ai adresa-o Chinei. Nu mă întreba pe mine, întreabă China, ok?”

În timp ce încerca să cheme în față un alt reporter, Jiang a intervenit și i-a cerut președintelui american explicații.

„Domnule, de ce îmi spuneți mie acest lucru, în mod special?”, a întrebat Jiang.

„Nu o spun nimănui în mod special. Spun asta oricui adresează o întrebare oribilă ca a ta”, a replicat Trump.

Tensiunile au continuat să escaladeze, iar Donald Trump a încheiat abrupt conferința, părăsind imediat podiumul.

Gestul liderului de la Casa Alba a fost aspru criticat de presa internațională și a fost catalogat drept o dovadă de „lașitate”.

„Parcă ar fi un copil mic / Și-a luat jucăriile și a plecat din parc / Ce om slab, slab”, au fost câteva dintre comentarii.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro