Donald Trump anunță vaccinarea cu forța împotriva Covid-19. Armata, pusă pe americani!

Donald Trump anunță vaccinarea cu forța împotriva Covid-19. Armata, pusă pe americani! © arhivă

Anunț de ultimă oră al Președintelui SUA. Donald Trump a anunțat joi, 14 mai, că atunci când vaccinul împotriva Covid-19 va fi gata, va mobiliza armata pentru a injecta cetățenii.

Vaccinare cu forța în Statele Unite ale Americii, la dorința lui Donald Trump

Joi, 14 mai, Donald Trump a anunţat că va mobiliza armata pentru a injecta cetățenii cu vaccinul împotriva Covid-19, atunci când acesta va fi gata.

Conform Reuters, Președintele SUA a precizat că persoanele în vârstă vor avea prioritate în planul de vaccinare.

„Ştiţi că darea vaccinului va fi o sarcină masivă”, a declarat Donald Trump la Fox Business Network, adăugând că „armata noastră este mobilizată de acum pentru ca la sfârşitul anului să fim în măsură să-l dăm foarte, foarte repede la multă lume”.

Donald Trump a declarat de mai multe ori că un vaccin pentru Covid-19 va fi gata până la finalul anului 2020. În prezent, sunt în curs mai multe cercetări pentru producerea unui vaccin împotriva SARS-CoV-2. 

În acest sens, subliniază Donald Trump, SUA sunt pregătite să mobilizeze armata. 

Donald Trump a comparat recent pandemia de coronavirus și efectele sale cu ofensiva aeriană de la Pearl Harbon și cu atentatele din 11 septembrie.

„Este mai rău decât la Pearl Harbor”„Este mai rău decât World Trade Center”, spunea Trump.

„Nu a existat niciodată un atac de această natură. Şi aceasta nu ar fi trebuit să se întâmple niciodată”, concluziona liderul de la Casa Albă în urmă cu câteva zile. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro