Donald Trump, anunţul în urma atacului iranian: "Suntem pregătiţi pentru orice"

Donald Trump, anunţul în urma atacului iranian: "Suntem pregătiţi pentru orice" © Hepta

Donald Trump a susţinut o conferință de presă la ora 18.00 (ora României) în care a anunţat răspunsul SUA după atacul iranian.

Preşedintele SUA, Donal Trump a declarat că în urma atacului iranian niciun american nu a fost rănit sau omorât. 

"Nu am suferit victime, au fost doar pagube minime în urma atacului iranian de la bazele americane. Iranul pare să dea înapoi, ceea ce este un lucru bun”, a spus Donald Trump. 

De asemenea, liderul de la Casa Albă a susţinut că Iranul nu va avea acces la arma nucleară cât el va fi în funcţia de preşedinte, pe care o deţine acum.

"Iranul nu va obține arma nucleară atâta vreme cât eu voi fi președinte”, a declarat miercuri Donald Trump.

În cadrul conferinţei, Donald Trump a ţinut să justifice public, încă o dată asasinarea generalului iranian Qassem Soleimani. Conform spuselor sale, acesta era ”primul terorist al lumii”

În acelaşi timp, liderul de la Casa Albă a declarat că poporul american trebuie să fie unul fericit, deoarece soldaţii SUA sunt sănătoşi, iar bazele militare nu au suferit pagube mari.

"Toți soldații noștri sunt sănătoși, iar pagubele sunt mici în bazele noastre militare. Forțele noastre sunt pregătite pentru orice. Iranul ar trebui să oprească atacurile", a spus liderul de la Casa Albă.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro