Donald Trump, „îndrăgostit” de masca de protecție. „O iubesc atât de mult. Sincer, cred că arăt mai bine”

Donald Trump, „îndrăgostit” de masca de protecție. „O iubesc atât de mult. Sincer, cred că arăt mai bine” © arhivă

Donald Trump, noi declarații uluitoare. Președintele Statelor Unite ale Americii a declarat, în timpul unei vizite la o uzină din Michigan, că iubește masca de protecție și că îi pare că arată mai bine cu ea. 

Preşedintele american Donald Trump a declarat joi, 21 mai, în timpul unei vizite la o uzină din Michigan, că poartă uneori mască atunci când condiţiile cer. Cu toate acestea, președintele SUA nu a dorit să o pună în fața jurnaliștilor. 

Potrivit Le Figaro, Donald Trump a vizitat fabrica Ford din Michigan, reformată pentru a produce ventilatoare artificiale şi echipamente de protecţie. Acolo, președintele a purtat și o discuţie cu liderii afro-americani cu privire la populaţiile vulnerabile lovite de noul coronavirus.

Donald Trump, despre masca de protecție

După ce a fost întrebat despre motivele pentru care a decis să nu poarte mască, spre deosebire de ceilalți oameni din jur, Donald Trump a asigurat că și-a dat-o jos în urmă cu puțin timp. 

„Am purtat una (...) Dar nu am vrut să le ofer jurnaliştilor plăcerea de a o vedea”, a spus Donald Trump. La scurt timp, președintele SUA le-a arătat jurnaliștilor masca, dar a refuzat să și-o pună pe chip. 

„O iubesc atat de mult. Sincer, cred că arat mai bine cu masca”, a adăugat, râzând, Donald Trump.

Numărul mare de infectați cu Covid-19, medalie pentru Donald Trump

O altă declarație șocantă a lui Donald Trump avea în prim plan numărul mare de cazuri din SUA.

„Apropo, să ştiţi că atunci când spuneţi că suntem pe primul loc la numărul de cazuri, asta este pentru că testăm mai mult decât oricine altcineva. Deci, avem o mulţime de cazuri, dar eu nu văd asta ca fiind un lucru neapărat rău. O văd ca pe o medalie de onoare. Serios, este o medalie de onoare. Este un omagiu adus testării şi muncii pe care profesioniştii noştri au făcut-o”, a spus preşedintele SUA.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro