Drama unei mame a cărei fiică a murit de Sărbători. După un an, femeia încă aşteaptă ca fata ei să deschidă cadourile

Drama unei mame a cărei fiică a murit de Sărbători. După un an, femeia încă aşteaptă ca fata ei să deschidă cadourile © Facebook

O femeie trece prin clipe sfâşietoare după ce acum un an şi-a pierdut fiica, în apropierea Crăciunului. Cadourile fetei încă sunt nedesfăcute, iar mama acesteia nu poată să treacă peste pierderea sa.

Tânăra a murit în luna decembrie, anul trecut, chiar în preajma Crăciunului. Fata avea doar 13 ani.

Eboney Cheshire s-a stins din viaţă după ce a luat o supradoză de ecstasy. Mama ei, Kerry Williams, este distrusă de moartea sa şi îşi aminteşte cu durere în suflet cum în 2018, la această vreme, ea şi fiica ei decorau casa şi făceau planuri pentru Crăciun.

Fata a murit într-o seară, când mama ei se întorcea de la serviciu. Ajunsă acasă, lucrurile păreau normale, cele două purtând o scurtă discuţie înainte de a merge fiecare la culcare. Femeia nu s-a gândit nicio clipă că o tragedie avea să se întâmple.

De asemenea, Kerry nu ştia că fiica ei consuma droguri, deoarece părea foarte axată pe învăţătură, pe nimic altceva. Cu toate astea, femeia susţine că ştia că în ultimul timp Eboney intrase într-un anturaj ciudat la şcoală.

”Nu știam că se droghează. Era foarte deșteaptă și voia să intre la Medicină. Era frumoasă și avea un grup de prieteni. Sigur, la școală intra în contact cu un anturaj dubios, însă încercam să o țin departe de astfel de persoane și nu îmi făceam griji în privința asta”, a declarat femeia, potrivit The Sun.

Femeia şi-a găsit fata în ultimele clipe de viaţă, venind în camera ei după ce a auzit un zgomot. Atunci, Kerry a rămas şocată când a văzut-o pe Eboney cum îşi dădea ochii peste cap şi a sunat imediat la ajutoare.

„M-am dus la culcare si am auzit un zgomot. La inceput am crezut ca era Eboney care statea pe telefon. Am auzit acelasi sunet din nou si ceva m-a facut sa ma duc sa verific daca era bine”, a spus mama fetei, conform sursei menţionate anterior.

Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor de a o salva, fata a murit patru ore mai târziu. Cadourile tinerei încă se află neatinese în camera sa, iar femeia nu poate accepta ideea de a petrece Crăciunul fără ea. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro