Drama unui copil de doar 9 ani a rupt inimile internauţilor! Băiatul îşi doreşte să moară, după ce a fost batjocorit de colegi: „Acestea sunt efectele bullying-ului“

Drama unui copil de doar 9 ani a rupt inimile internauţilor! Băiatul îşă doreşte să moară, după ce a fost batjocorit de colegi: „Acestea sunt efectele bullying-ului“ © Captură Video

Un băieţel cu un handicap vizibil a fost victima bullyng-ului, motiv pentru care, într-un exces de furie, i-a spus mamei sale că îşi doreşte să moară.

Băiatul de nouă ani din Australia, abuzat de colegi, suferă de acondoplazie, o tulburare genetică, care are ca rezultat nanismul.

Mama copilului, Yarraka Bayles, a dorit să tragă un semnal de alarmă în ceea ce priveşte fenomenul tot mai periculos: bullying-ul.

Femeia a distribuit pe reţelele de socializare o filmare cu fiul său, Quaden, care plânge isteric şi imploră după o funie, pentru a se spânzura, toate după ce a fost batjocorit de colegii de şcoală, potrivit stuff.co.nz.

„Tocmai mi-am luat fiul de la şcoală, am asistat la un episod de bullying. L-am sunat pe director şi vreau ca oamenii, părinţii, profesorii să ştie că acestea sunt efectele pe care le are bullying-ul. Asta se întâmplă“, a spus Bayles.

Ea a ajuns la şcoală şi a fost uimită să vadă cum o elevă „îl loveşte pe cap ca pe un căţeluş“, potrivit declaraţiilor făcute pentru agenţia de presă australiană SBS.   

Copilul de nouă ani a mai avut intenţii sinucigaşe

Mama disperată a băiatului a împărtăşit aceste momente dramatice, tocmai pentru a arăta efectele distructive ale bullying-ului pentru un copil. 

Potrivit SBS, Quaden a încercat prima dată să se sinucidă la vârsta de şase ani, când bunicul său a murit, iar de atunci au existat încercări constante.

„Este terorizat constant, aşa că acum avem un copil foarte disperat din cauza faptului că este batjocorit în fiecare zi la şcoală“, a mai spus femeia. 

Băiatul a fost retras de la instituţia de învăţământ, şi cel mai probabil, de acum înainte va fi şcolit acasă.

„Simt că nu reuşesc ca părinte, simt că eşuează sistemul de învăţământ“, a mai mărturisit mama.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro