După faptă şi răsplată! O femeie i-a donat şefului său un rinichi pentru a-i salva viaţa. Cum a răsplătit-o bărbatul

După faptă şi răsplată! O femeie i-a donat şefului său un rinichi pentru a-i salva viaţa. Cum a răsplătit-o bărbatul

O femeie din SUA a dat dovadă că o prietenie adevărată poate trece peste orice impediment, salvându-i viaţa celui pe care îl cunoaşte de mai bine de 20 de ani.

Astfel, Acia Williams, din California, nu a putut rămâne indiferentă în momentul în care a aflat că unul dintre cei mai buni prieteni, întâmplător fiind chiar şeful ei, era în stare gravă şi avea nevoie de ajutor.

Bărbatul renunţase să mai spere la o viaţă normală, fiind dependent de dializă de ani buni. El avea nevoie de un transplant de rinichi pentru ca starea lui să se îmbunătăţească.

Cum a ajuns femeia să devină o eroină

Speranţele bărbatului eu reînviat în momentul în care s-a aflat că Acia este perfect compatibilă pentru transplant.

„Dumnezeu mi-a spus în acel moment că eu sunt donatorul”,a dezvăluit Acia.

Povestea emoţionantă a fost distribuită rapid pe reţelele sociale, astfel că întreaga lume a fost impresionată de gestul nobil al femeii. Chiar şi mesajele internauţilor i-au ajutat pe amandoi să se recupereze rapid după operaţie.

Cum a răsplătit-o şeful pe cea care l-a salvat de la moarte

Fiind conştient că mulţumirile nu sunt îndeajuns şi că orice ar fi prea puţin pentru a-şi arăta recunoştinţa, bărbatul a decis să o ajute pe Acia să-şi îndeplinească un vis.

„S-a uitat la mine de pe canapea şi a zis: “OK, pregăteşte-te pentru că îţi voi da salonul”. Iar eu am rămas fără cuvinte”, a declarat femeia. 

Salonul pe care bărbatul i l-a dat Aciei este chiar cel al cărui patron era.

„Este un fel de: “Nu îţi pot mulţumi îndeajuns”. Pentru că tu mi-ai dat viaţă, dar putem începe şi cu tine, să îţi transformi visul în realitate, de a avea propriul salon”, a mai spus Acia.

După recuperare, cei doi se pregătesc pentru deschiderea salonului. Mii de americani au anunţat deja participarea lor la eveniment, mai ales pentru a cunoaşte noul manager, care doreşte să obţină un mare succes de pe urma salonului.
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro