După faptă şi răsplată! O femeie i-a donat şefului său un rinichi pentru a-i salva viaţa. Cum a răsplătit-o bărbatul

După faptă şi răsplată! O femeie i-a donat şefului său un rinichi pentru a-i salva viaţa. Cum a răsplătit-o bărbatul

O femeie din SUA a dat dovadă că o prietenie adevărată poate trece peste orice impediment, salvându-i viaţa celui pe care îl cunoaşte de mai bine de 20 de ani.

Astfel, Acia Williams, din California, nu a putut rămâne indiferentă în momentul în care a aflat că unul dintre cei mai buni prieteni, întâmplător fiind chiar şeful ei, era în stare gravă şi avea nevoie de ajutor.

Bărbatul renunţase să mai spere la o viaţă normală, fiind dependent de dializă de ani buni. El avea nevoie de un transplant de rinichi pentru ca starea lui să se îmbunătăţească.

Cum a ajuns femeia să devină o eroină

Speranţele bărbatului eu reînviat în momentul în care s-a aflat că Acia este perfect compatibilă pentru transplant.

„Dumnezeu mi-a spus în acel moment că eu sunt donatorul”,a dezvăluit Acia.

Povestea emoţionantă a fost distribuită rapid pe reţelele sociale, astfel că întreaga lume a fost impresionată de gestul nobil al femeii. Chiar şi mesajele internauţilor i-au ajutat pe amandoi să se recupereze rapid după operaţie.

Cum a răsplătit-o şeful pe cea care l-a salvat de la moarte

Fiind conştient că mulţumirile nu sunt îndeajuns şi că orice ar fi prea puţin pentru a-şi arăta recunoştinţa, bărbatul a decis să o ajute pe Acia să-şi îndeplinească un vis.

„S-a uitat la mine de pe canapea şi a zis: “OK, pregăteşte-te pentru că îţi voi da salonul”. Iar eu am rămas fără cuvinte”, a declarat femeia. 

Salonul pe care bărbatul i l-a dat Aciei este chiar cel al cărui patron era.

„Este un fel de: “Nu îţi pot mulţumi îndeajuns”. Pentru că tu mi-ai dat viaţă, dar putem începe şi cu tine, să îţi transformi visul în realitate, de a avea propriul salon”, a mai spus Acia.

După recuperare, cei doi se pregătesc pentru deschiderea salonului. Mii de americani au anunţat deja participarea lor la eveniment, mai ales pentru a cunoaşte noul manager, care doreşte să obţină un mare succes de pe urma salonului.
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro