După o noapte de petrecere, o tânără a fugit în pădure să se spânzure. Șocant ce au descoperit medicii la autopsie

După o noapte de petrecere, o tânără a fugit în pădure să se spânzure. Șocant ce au descoperit medicii la autopsie © captura video

O tânără, în vârstă de doar 23 de ani, fiica unei afaceriste din Marea Britanie, a luat decizia de a se spânzura în pădure, după ce a petrecut toată noaptea în club.

Nimic nu avea să prevestească tragedia, mai ales că prietenii povestesc că s-au simțit foarte bine alături de tânără toată seara.

Katrina, fiica unei femei de afaceri din Anglia, s-a panicat în momentul în care stătea pe canapea în local, apoi a început să țipă că trebuie să ajungă acasă. În schimb, a luat un taxi și i-a cerut șoferului să o lase într-o pădure din apropiere. Acolo, a recurs la un gest extrem și s-a spânzurat de un copac.

Motivul gestului extrem 

Rudele și prietenii Katrinei o descriu drept o persoană foarte vedelă și fericită. Tânăra plănuia chiar să meargă într-o excursie în Amsterdam, apoi să cumpere o locuință pentru ea și iubitul ei. Incidentul nefericit s-a petrecut în luna noiembrie a anului trecut, însă abia acum autoritățile au decis să facă publice rezultatele autopsiei.

Așadar, medicii legiști au descoperit că tânăra a suferit un episod psihotic din cauza consumului excesiv de cocaină și alcool. Pe de altă parte, oamenii legii nu consideră că este implicată și o altă persoană. 

Mama Katrinei este directorul unei cunoscute companii din Anglia, din domeniul sănătății. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro