După o noapte de petrecere, o tânără a fugit în pădure să se spânzure. Șocant ce au descoperit medicii la autopsie

După o noapte de petrecere, o tânără a fugit în pădure să se spânzure. Șocant ce au descoperit medicii la autopsie © captura video

O tânără, în vârstă de doar 23 de ani, fiica unei afaceriste din Marea Britanie, a luat decizia de a se spânzura în pădure, după ce a petrecut toată noaptea în club.

Nimic nu avea să prevestească tragedia, mai ales că prietenii povestesc că s-au simțit foarte bine alături de tânără toată seara.

Katrina, fiica unei femei de afaceri din Anglia, s-a panicat în momentul în care stătea pe canapea în local, apoi a început să țipă că trebuie să ajungă acasă. În schimb, a luat un taxi și i-a cerut șoferului să o lase într-o pădure din apropiere. Acolo, a recurs la un gest extrem și s-a spânzurat de un copac.

Motivul gestului extrem 

Rudele și prietenii Katrinei o descriu drept o persoană foarte vedelă și fericită. Tânăra plănuia chiar să meargă într-o excursie în Amsterdam, apoi să cumpere o locuință pentru ea și iubitul ei. Incidentul nefericit s-a petrecut în luna noiembrie a anului trecut, însă abia acum autoritățile au decis să facă publice rezultatele autopsiei.

Așadar, medicii legiști au descoperit că tânăra a suferit un episod psihotic din cauza consumului excesiv de cocaină și alcool. Pe de altă parte, oamenii legii nu consideră că este implicată și o altă persoană. 

Mama Katrinei este directorul unei cunoscute companii din Anglia, din domeniul sănătății. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro