Ea este noua Grumpy Cat! Miau Miau arată și mai morăcănoasă decât „strămoașa” ei / FOTO

+7 click pentru
galerie

Ea este noua Grumpy Cat! Miau Miau arată și mai morăcănoasă decât „strămoașa” ei © Instagram

Toată lumea o știe pe Grumpy Cat, celebra pisicuță care a devenit faimoasă datorită feței ei, parcă etern „blocată” într-o expresie etern morocănoasă și mulțumită. Acum peste un an, a încetat din viață, însă iată că există acum o altă pisică ce îi poate duce mai departe moștenirea!

Fă cunoștință cu Miau Miau (Meow Meow). Este o adevărată pufoșenie din Taiwan, care a reușit deja să fie numită printre cele mai „nervoase” pisici ale planetei, potrivit Bored Panda.

Miau Miau, noua vedetă nervoasă a internetului

Miau Miau nu este de mult timp pe „piața internetuluI”. Stăpânul abia ce i-a deschis un cont de Instagram, care are abia două postări. Într-una dintre ele, stăpânul ne informează că Miau Miau este mereu elegantă și că și-a păstrat clasa și grația chiar și atunci când a fost internată în spital, pentru tratamentul ei de hipertiroidie.

Bineînțeles, a urât pe toată lumea și tot ce vedea în jur, dar fix asta o face specială pe Miau Miau: își exprimă dezgustul față de toată lumea cu o clasă și eleganță tipic pisicească!

„Am văzut-o la un pet shop”, spune stăpâna lui Miau Miau, Clare. „Fostul ei stăpân a abandonat-o din nu știu ce motiv. Avea 10 luni la vremea respectivă, așa că eu și fratele meu mai mic am luat-o acasă și a devenit prima mea pisică.”

Clare ne asigură, însă, că în ciuda aspectului ei extrem de morăcănos, Miau Miau este o pisică foarte dulce și prietenoasă.

„Îmi face masaj cu lăbuțele ca să mă trezească în fiecare zi”, mai spune Clare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro