Efect inedit al pandemiei! Oamenii se izolează, animalele sălbatice iau cu asalt străzile. Imagini senzaționale / VIDEO

Efect inedit al pandemiei! Oamenii se izolează, animalele sălbatice iau cu asalt străzile. Imagini senzaționale / VIDEO © Captură Video

Un efect mai puțin așteptat al pandemiei de coronavirus este cel asupra faunelor din diverse locuri ale lumii. În timp ce oamenii stau închiși în case, izolându-se pentru a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2, diverse animale sălbatice iau cu asalt străzile odinioară doldora de persoane grăbite.

Un exemplu de acest fel vine din Țara Galilor, Marea Britanie. Acolo, un mic orășel a fost practic invadat de capre de munte, care, în alte condiții, nu „puneau copita” mai deloc printre oameni!

Caprele de munte au invadat orașul

Micuțul oraș Llandudno, din Țara Galilor, este în carantină, exact ca numeroase alte orașe și metropole de pe planetă. Străzile goale au devenit „locul de joacă” perfect pentru animalele sălbatice, care au început să se înfrupte din grădinile și tufișurile oamenilor, scrie Metro.

Andrew Stuart, localnic și reporter, chiar a surprins imagini inedite cu caprele, în timp ce umblau ambrambura prin străzile goale ale cartierului său.

Stuart, care lucrează pentru Manchester Evening News, spune că a chemat Poliția atunci când a observat că animalele au... încălat regulile de izolare și s-au adunat în numere mari, fără să respecte distanța de cel puțin un metru între ele.

„N-am mai ieșit din casă de câteva zile, dar se pare că acum caprele ne conduc. Nicio problemă cu asta”, a comentat un internaut.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro