O elevă a murit în somn după ce s-a bătut pe stradă. Părinţii nici nu bănuiau ce s-a întâmplat în timpul încăierării

O elevă a murit în somn după ce s-a bătut pe stradă. Părinţii nici nu bănuiau ce s-a întâmplat în timpul încăierării © Sursă Pixabay

O elevă de doar 15 ani a murit după ce a participat la o bătaie, iar apoi s-a dus la culcare. Tânără nu îşi anunţase părinţii de această întâmplare de frică să nu fie certată şi a murit în somn. În timpul încăierării, adolescenta a trecut printr-un lucru teribil, pe care l-a ţinut ascuns faţă de familie.

Elizabeth Kindsfater, eleva în vârstă de 15 ani, a fost implicată într-o bătaie la care au participat alte trei grupuri de fete şi băieţi. În urma încăierării, fata şi un alt tânăr au fost înjunghiaţi în piept. 

Nenorocirea a avut loc în Yekaterinburg, mai exact în partea sud-vestică a regiunii Sverdlovsk Oblast din Rusia.

După ce a ajuns acasă, fetei i-a fost frică să le povestească tragedia părinţilor, aşa că s-a dus imediat la culcare, în camera ei.

Fata a fost găsită inconştientă în camera ei

După ce a trecut ceva timp, părinţii şi-au dat seama că ceva s-a întâmplat cu fiica lor, astfel că au venit să o verifice. Când au intrat în camera acesteia, oamenii au fost şocaţi, găsind-o pe fiica lor în stare de inconştienţă.

Părinţii Elizabethei au sunat alarmaţi după ajutor. O ambulanţă a sosit imediat şi a transportat adolescenta la spitalul din apropiere, potrivit thesun.co.uk.

În ciuda efortului medicilor, aceştia nu mai putut să îi salveze viaţa tinerei.

În urma acestui caz, Poliţia din Rusia a deschis o anchetă. După efectuarea cercetărilor, un tânăr de 16 ani a fost arestat. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro