Emoţionant! Un copil cu nanism din România i-a transmis un mesaj de încurajare lui Quaden, băiatul din Australia agresat de colegi

+3 click pentru
galerie

Emoţionant! Un copil cu nanism din România i-a transmis un mesaj de încurajare lui Quaden, băiatul din Australia agresat de colegi

Cazul lui Quaden, băieţelul de nouă ani din Australia, victimă a bullying-ului, a ajuns până în România, unde primeşte susţinere din partea celor cu aceeaşi problemă.

Un băiat din România de aproape aceeaşi vârstă cu Quaden, trăieşte şi el cu boala care l-a făcut pe australian să îşi dorească moartea. 

Astfel, copilul din România a filmat un video emoţionant, dar motivant şi pozitiv, despre care speră să ajungă până în Australia, la Quaden.

Care a fost mesajul băiatului român pentru Quaden

“Buna, Quaden! Numele meu este Pavel, sunt din România, am 10 ani și am aceeași situație ca și tine. Am văzut ce ți s-a întâmplat și îmi pare tare rău, nimeni nu merită să fie tratat așa! Sper că știi asta! Eu, la fel ca mulți alți oameni, sunt alături de tine și sper că poți auzi mesajul acesta! Ești un super erou, rămâi cool!”, a fost mesajul transmis de Pavel pe Facebook.

 

Quaden a primit încurajări din toată lumea. Chiar şi celebrităţile au dorit să îi arate sprijinul lor. 

Mai mult, Quaden a fost invitat de către căpitanul echipei Indigenous All Stars să conducă echipa în teren la meciul demonstrativ împotriva New Zealand Maoris, care a avut loc duminică.

„Suntem aici să te sprijinim, prietene”, a transmis căpitanul Latrell Mitchell, într-un mesaj video, în care era însoțit de întreaga echipă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro