Explicația unei femei care, fără frică de coronavirus, merge zilnic la biserică: „Nu mă îmbolnăvesc, am sângele lui Iisus pe mine” / VIDEO

Explicația unei femei care, fără frică de coronavirus, merge zilnic la biserică © Captură Video

În timp ce situația din Statele Unite, pe fondul pandemiei de coronavirus, continuă să devină din ce în ce mai grea, anumite state americane au luat decizia de a transforma lăcașurile de cult în excepții de la starea de urgență. Drept urmare, sunt mii, dacă nu chiar milioane, de americani care continuă să se înghesuie în biserici, crescând riscul unor îmbolnăviri în masă.

Un raportaj realizat de CNN a arătat că, în SUA, sunt 14 state care consideră că religia și credința sunt excepții de la măsurile împotriva epidemiei de COVID-19. În aceste condiții, oamenii continuă să meargă zilnic la slujbe și să se pună în pericol prin nerespectarea regulii de aur a acestei perioade: distanțarea socială.

Replica unei femei care merge zilnic la biserică

În Ohio, la finalul unei slujbe, un reporter a oprit o enoriașă, întrebând-o de ce a ales să meargă la biserică, sub același acoperiș cu zeci de alte persoane, printre care vârstnici și copii.

„N-aș fi nicăieri altundeva”, a replicat femeia.

Reportarul a întrebat-o simplu: „Nu vă îngrijorați că ați putea infecta alți oameni, fiind atâția înăuntru?”

Dar nu se punea vorba de griji sau de temeri pentru americancă, convinsă că nu se va infecta niciodată cu coronavirusul... pentru că este „acoperită de sângele lui Iisus Hristos”.

„Nu. Nu, sunt acoperită de sângele lui Iisus. Merg la magazin în fiecare zi! Sunt în magazin, cu toți oamenii ăștia. Ei ar putea să mă îmbolnăvească ei pe mine, dar nu o să o facă, sunt acoperită de sângele Lui”, a spus enoriașa, extrem de vehementă.

Reportajul a fost redistribuit pe Twitter, acolo unde un utilizator a adăugat și niște cuvinte reflectiva asupra gravității situației: „Suntem cu toții pierduți”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro