Fetiţă de opt ani, ucisă de trei bărbaţi. A fost cerută pedeapsa cu moartea pentru criminali

+3 click pentru
galerie

Fetiţă de opt ani, ucisă de trei bărbaţi. A fost cerută pedeapsa cu moartea pentru criminali © Foto: Facebook

Un caz şocant a avut loc în India, acolo unde o fetiţă de opt ani a fost violată în mai multe rânduri, iar mai apoi ucisă. Revolta cetăţenilor a apărut în momentul în care judecătorii au decis să nu-i condamne pe atacatori la pedeapsa cu moartea, ci să-i condamne la închisoare pe viaţă.

Tragedia a avut loc în India, acolo unde Asifa Bano a fost răpită şi ţinută mai multe zile în captivitate. În timp ce fetiţa de opt ani păştea poneii familiei în pădurile de pe versanţii Himalaya a fost răpită de trei bărbaţi. Copila de opt ani a fost ţinută închisă timp de o săptămână. În toată această perioadă, Asifa Bano a fost drogată, agresată şi mai apoi ştrangulată şi ucisă cu o piatră, potrivit presei din străinătate.

După ce s-a aflat de oroarea făcută, oamenii au cerut ca cei trei să fie ucişi. Judecătorii au decis, însă, că este suficent ca ei să-şi petracă restul zilelor în spatele gratiilor. În plus, revoltaţi, oamenii au ieşit în stradă şi au cerut să se facă dreptate în acest caz. Astfel de infracţiuni împotriva femeilor în aceste regiuni au devenit foarte frecvente în ultimii ani.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro