Tragedie după tragedie! O fetiță de numai 13 ani a fost violată și s-a răzbunat pe violator omorându-i copilul!

Tragedie după tragedie! O fetiță de numai 13 ani a fost violată și s-a răzbunat pe violator omorându-i copilul! © arhivă

Un caz șocant a avut loc în India! O copilă de numai 13 ani a fost violată, iar pentru a se răzbuna pe cel care a batjocorit-o, aceasta i-a omorât copilul de numai 5 ani. 

Tragedie după tragedie! O fată de numai 13 ani din India susţine că a fost violată. Pentru a se răzbuna pe cel care a batjocorit-o, adolescenta l-a decapitat pe băieţelul de numai 5 ani al agresorului.

Minora în vârstă de 13 ani a fost violată de un bărbat pe nume Rinku, după ce acesta i-ar fi oferit un tip de înălbitor, o substanţă folosită la ştergerea cernelei, care utilizată în mod abuziv este toxică. Pentru a se răzbuna, adolescenta l-ar fi ucis pe băieţelul de 5 ani al agresorului, al cărui trup a fost găsit înfăşurat într-o pungă de plastic, informează Times of India. 

Adolescenta a fost trimisă la o şcoală de corecţie, iar agresorul este cercetat pentru viol. Potrivit poliţiştilor, adolscenta era dependentă de droguri şi ar fi fost cunoscută pentru implicarea sa în diverse lupte de stradă.

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest