Femeia care a fost virgină până la 41 de ani. A avut 100 de iubiți și a rămas gravidă la 42 de ani

Femeia care a fost virgină până la 41 de ani. A avut 100 de iubiți și a rămas gravidă la 42 de ani © Facebook

Nu este deloc atipic ca femeile să aștepte îndelung până își cunosc cavalerul pe cal alb. Probabil unul dintre cele mai incredibile exemple de acest caz este cel al unei femei care a așteptat până la 41 de ani să facă sex pentru prima oară. Doar câteva luni mai târziu, la 42 de ani, a și rămas gravidă.

Amanda McCracken, din Statele Unite, a ajuns la o emisiune TV, acolo unde a povestit că este o romantică incurabilă, care a așteptat 41 de ani să își întâlnească jumătatea.

A avut 100 de iubiți, dar fără sex

Conform Huffington Post, a explicat în emisiune că, deși s-a iubit cu mai mulți bărbați, nu a ajuns să facă amor cu niciunul dintre ei, așteptând să îl întâlnească pe partenerul potrivit.

„Până la 40 de ani, pot spune că am avut 100 de iubiţi. Cu 50 dintre ei, am fost intimă, dar nu am făcut sex normal cu niciunul dintre ei pentru că simţeam o reţinere”, a povestit Amanda.

Femeia a continuat prin a explica faptul că nu a ales această abordare din niciun considerent religios sau etic. Pur și simplu crede cu tărie în suflete pereche și în romantismul adevărat.

Și pentru că a avut răbdare, destinul i-a zâmbit. În anul 2018, l-a cunoscut pe Dave, bărbatul care într-un final i-a luat virginitatea.

„A meritat să aştept atât de mult pentru că a fost într-adevăr ceva foarte special. Partida de sex a fost fantastică, dar nu asta contează, ci faptul că s-a întâmplat cu omul care mă poate iubi la fel de mult cum îl iubesc eu”, a mai spus Amanda.

Prima lor noapte de amor a fost pe insula Huahine, iar la scurt timp femeia a rămas și însărcinată.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro