Femeia care a născut la "vârsta grădiniței" are acum 85 de ani! Cum arată cea mai tânără mamă din istorie

+4 click pentru
galerie

Lina Medina, in 1939 © captura video

Lina Medina devenea celebră în toată lumea după ce în 1939 a adus pe lume un băiețel sănătos, la vârsta de doar 5 ani. În timp ce fetițele de vârsta ei erau preocupate cu jocurile copilărie, Lina Medina trebuia să aibă grijă de fiul său, care în brațele sale firave părea doar o păpușă.

Pe data de 14 mai 1939, Lina Medina a născut prin cezariană un băiețel perfect sănătos, pe care l-a numit Gerdardo, după medicul care a asistat-o la naștere. Întâmplarea a avut loc în Peru, în regiunea Huancavelica,Tiburcio Medina.

Povestea Linei a început într-un sat sărac din Munții Anzi, unde copila s-a născut. La 5 ani a început să îi crească abdomenul, iar părinții ei au crezut că este acțiunea unor forțe malefice și a fost supusă la diverse ritualuri. În cele din urmă, a fost dusă la Pisco, unde medicul Gerardo Lozada a crezut inițial că este vorba de o tumoare. După o examinare atentă, ajunge la concluzia șocantă că fata avea o sarcină de 7 luni. 

Fiul Linei Medina a trăit până la 40 de ani. Lina, s-a căsătorit la 33 de ani cu Ricardo Jurado, cu care, la 38, a avut alt copil. În prezent, Lina Medina are 85 de ani și locuiește alături de soțul ei într-un cartier sărac din Lima, cunoscut sub numele de Chicago Chicp. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro