Femeia cu 31 de degete duce o viaţă de coşmar! A intrat în Cartea Recordurilor, dar vecinii o consideră vrăjitoare

+2 click pentru
galerie

Femeia cu 31 de degete duce o viaţă de coşmar! A intrat în Cartea Recordurilor, dar vecinii o consideră vrăjitoare

O femeie din India suferă de o malformaţie rar întâlnită care pe lângă faimă, i-a adus şi o titulatură neplacută.

Kumari Nayak, în vârstă de 63 de ani, a fost toată viaţa marginalizată din cauza defectului ei fizic.

Ea s-a născut cu 31 de degete, 12 fiind la mâini şi 19 la picioare. Malformaţia cu care femeia se confruntă poartă numele de polidactilie. Indianca a primit un loc în Cartea Recordurilor, însă acest lucru nu a făcut-o mai ferictă.

Mulţi săteni nu o privesc cu ochi buni, ba chiar consideră că este ceva necurat la înfăţişsarea ei, considerând-o vrăjitoare.

Ce viaţă tristă duce femeia cu 31 de degete

Kumari a dezvăluit că boala de care suferă a făcut-o să petreacă foarte mult timp închisă în casă, departe de ochii oamenilor care o judecă pentru felul în care arată.

„M-am născut cu acest defect și nu am putut fi tratată întrucât m-am născut într-o familie foarte săracă. Au trecut 63 de ani când mă lupt cu această afecțiune. Vecinii mei mă acuză că sunt vrăjitoare, din cauza bolii cu care m-am născut, și se țin departe de mine. Uneori vin să-mi vadă defectul din naștere, dar niciodată nu vin să mă ajute. Sunt obligată să rămân în casă, deoarece sunt tratată cu răutate de către vecinii mei”, a declarat femeia pentru metro.co.uk.

Autorităţile indiene au luat la cunoştinţă situaţia femeii şi au decis să o ajute, punându-i la dispoziţie o casă, dar şi o pensie cu care se poate întreţine. Ba chiar şi vecinii au fost înştiinţaţi că femeia nu e vrăjitoare, ci suferă de o boală.

Kumari Nayak a scăpat uşor, doarece acuzaţiile de vrăjitorie sunt luate foarte în serios de săteni indieni. Doar în anul 2016 au fost ucise nu mai puţin de 134 de persoane, majoritatea femei, din cauza suspiciunilor de practici neortodoxe, potrivit Biroului Nţional de Arhivă.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro