Femeie arestată la 93 de ani, deşi n-a comis vreo infracţiune. Motivul pentru care oamenii legii i-au pus cătuşele

Femeie arestată la 93 de ani, deşi n-a comis vreo infracţiune. Motivul pentru care oamenii legii i-au pus cătuşele © captură video

O femeie de 93 de ani a fost arestată într-o amplă operaţiune a poliţiei, deşi nu a comis nicio infracţiune toată viaţa. Ba mai mult, nepoata ei le-a mulţumit oamenilor legii pentru gest, pe reţelele de socializare. Nu, nu e o glumă!

Josie Birds, în vârstă de 93 de ani, a fost arestată de poliţia din Manchester. Motivul? Aceasta a fost ultima dorinţă a bătrânei! Femeia şi-a dorit din suflet să fie arestată "până nu e prea târziu", mai ales că starea ei de sănătate este precară, potrivit The Guardian.

Pentru că poliţiştii i-au îndeplinit bătrânei ultima dorinţă, nepoata acesteia, Pam Smith, le-a mulţumit în mediul online.

„Mulțumiri poliției pentru că a „arestat-o” pe bunica Josie astăzi. Are 93 de ani și starea sa de sănătate e precară. Voia să fie arestată până nu e prea târziu. Are inima de aur și s-a bucurat că i-ați îndeplinit dorința”, a scris nepoata bătrânei pe Twitter.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro