Cum s-a răzbunat o tânără, pe soțul agresiv. Toate femeile au primit o lecție din partea ei!

+3 click pentru
galerie

Cum s-a răzbunat o tânără, pe soțul agresiv. Toate femeile au primit o lecție din partea ei! © pixabay.ro

Alexandria, o tânără de 27 de ani din Ohio a fost victima soțului ei, pe care îl credea bărbatul ideal. La 8 ani de la căsătorie, bărbatul a devenit extrem de violent cu ea și nu a ratat nicio ocazie să o lovească. Sătulă de toate, Alexandria a pus bazele unei răzbunări ca în filme. 

O tânără de 27 de ani din Ohio s-a gândit la o răzbunare pentru toate momentele urâte dintre ea și soțul ei. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 8 ani, dar între timp, totul s-a transformat într-un adevărat calvar, notează metro.co.uk. Soțul Alexandriei a devenit violent și a început să o lovească, dar femeia a pus capăt coșmarului și a cerut divorțul. Chiar dacă au împreună 5 copii, aceasta nu a mai putut sta lângă bărbtul care o făcea să sufere atât de mult. 

Mai mult, ca răzbunare, femeia a plătit un fotograf profesionist și a făcut o ședință foto inedită: a agățat rochia de mireasă de un copac și i-a dat foc, după care s-a fotografiat în lenjerie intimă, cu o sticlă de alcool, în timp ce arată gesturi obscene. Imaginile cu aceasta au devenit virale pe internet, iar Alexandria susține că și-a dorit foarte mult să ardă rochia de mireasă, pentru a scăpa de toate amintirile. Astfel, Alexandria le-a dat tuturor femeilor o lecție de putere și curaj!

″În primii ani a fost totul minunat, apoi a început calvarul. Era gelos din orice, iar într-o bună zi a început să mă lovească. În august 2018 am fost salvată de câţiva prieteni, altfel cred că m-ar fi băgat
în spital. Procedurile de divorţ au durat foarte mult. Despărţirea oficială s-a produs în aprilie 2019. Arderea rochiei a fost ceva ce mi-am dorit foarte mult”
, a declarat tânără mamă, potrivit sursei citate. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro