Polițiștii au prins-o cu 220 la oră, apoi s-a lăudat cu hainele cumpărate special pentru proces! Tânăra cere acum donații

+3 click pentru
galerie

Polițiștii au prins-o cu 220 la oră, apoi s-a lăudat cu hainele cumpărate special pentru proces! Tânăra cere acum donații © Instagram

O femeie a fost protagonista unei urmăriri cu polițiștii, parcă desprinsă din filme. Dar nu asta este partea interesantă a acestui subiect. Povestea tinerei este un adevărat dezastru național, fiecare nouă „adiție narativă” devenind din ce în ce mai ridicolă. Suficient de ridicolă încât să ajungă, în final, să implore oamenii să îi dea niște bani.

Margarita Tomovska, în vârstă de 28 de ani, a fost urmărită de polițiști pe străzile din Ilawarra, Australia. Femeia a apăsat accelerația până în pământ și a ajuns să „zboare” cu 220 km/h. Timp de 10 minute au stat oamenii legii pe urmele ei, ca în final să se lase păgubașă.

Șoc imens pentru polițiști

Potrivit Mirror, atunci când au mers să o ia la întrebări pe Margarita, au descoperit că fiica ei, în vârstă de trei ani, plângea pe bancheta din spate a mașinii, fără nicio formă de protecție.

Pentru faptele ei, tânăra a fost închisă timp de 18 luni. În noaptea dinaintea procesului, Margarita se lăudase pe rețelele de socializare cu hainele cumpărate special pentru tribunal, în valoare de 8.000 de lire sterline.

Și-a deschis strângere de fonduri

Și, deși a stârnit multă vâlvă atunci când a venit la proces purtând ochelari Gucci și pantofi Christian Louboutin, Margarita a deschis o strângere de fonduri pentru... propria persoană.

Bruneta a scris în descriere că nu reușește să se angajeze după ce a fost în arest, adăugând: „Știu că nu mă cunoașteți, dar nu sunt o persoană rea. Câinii ăștia sunt mincinoși și au ceva cu mine, fără niciun motiv. Și sunt sigură că nu sunt singura. (...) Este timpul să ripostăm. Destul e destul!”

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest