Caz halucinant! O femeie a ajuns în comă din cauza pisicii ei. Femeia s-a zbătut între viaţă şi moarte

Caz halucinant! O femeie a ajuns în comă din cauza pisicii ei. Femeia s-a zbătut între viaţă şi moarte © Sursă Pixabay

O femeie în vârstă de 65 de ani a fost la un pas de moarte din cauza animalului său de companie. Pisica, care face parte din rasa Scottish Fold, a adus-o pe patul de spital, intrând în comă indusă timp de cinci zile.

Shirley Hair, o femeie din Winterbourne, Anglia, a fost o mare iubitoare de animale. Asta până când pisica ei siameză ar fi putut să o omoare după ce a zgâriat-o. Din cauza rănilor, femeia a fost infectată cu o bacterie care îi „mănâncă” carnea, potrivit Mirror.

Calvarul a început când pisica Chan a zgâriat-o pe una dintre mâini. Zona afectată s-a inflamat şi a început să capete o culoare foarte roşiatică. Primele semne au fost stările de ameţeală, lipsa poftei de mâncare, dureri musculare şi confuzie.

Shirley a ajuns de urgenţă la spital după ce suprafaţa de piele s-a umflat şi din roşu s-a trasnformat în negru. Teama femeii a fost confirmată de medici, când aceştia au diagnosticat-o cu şoc septic, septicemie, pneumonie, probleme la nivelul organelor interne şi fascită necrozantă.

Femeia a fost comă indusă vreme de cinci zile 

Doctorii au intervenit imediat, Shirley Hair fiind operată pentru îndepărtarea ţesutului infectat. Aceasta a fost în comă indusă vreme de cinci zile.

Femeia a fost externată abia după două luni de spitalizare. În timp ce a fost internată, ea a suferit şi alte probleme medicale, printre care şi două infarcturi.

După clipele de coşmar prin care a trecut, Shirley a dat pisica de 400 de lire sterline, însă nu a ieşit de tot din familie. Animalul se află acum la fiica ei.

„Nu a fost niciodată drăguță cu mine, se îndepărta de câte ori putea. Pe măsură ce a crescut, Chan a devenit tot mai agresiv, mușca, zgâria. În ziua în care m-a zgâriat, am vrut să-l iau în brațe. Am crezut că o să mor. N-am crezut că pot trece prin așa ceva de la o simplă zgârietură”, a mărturisit Shirley Hair pentru sursa menţionată.

„După tot ce s-a întâmplat, am realizat că nu mai pot s-o țin pe pisica Chan. Fiica mea Zoe s-a oferit s-o ia ea”, a mai spus femeia pentru aceeaşi sursă. 


facebook whatsapp twitter pinterest