Femeie filmată în timp ce toarnă vodcă în gura unui bebeluș. Reacția uluitoare a tatălui

Femeie filmată în timp ce toarnă vodcă în gura unui bebeluș. Reacția uluitoare a tatălui © Snapchat

O filmare șocantă a ajuns în mediul online, în care este înfățișată o femeie care toarnă vodca în gura unui bebeluș. Pe imagini, se poate vedea cum copilul gustă din băutura alcoolică, în timp ce stă întins pe o canapea, în scutec și înconjurat de perne. Martor la toată scena a fost chiar tatăl micuței.

Potrivit Mirror, filmarea a fost realizată în Noua Zeelandă și a ajuns în atenția autorităților. Oamenii legii s-au declarat „năuciți” de imaginile pe care le-au vizionat, dar și de reacția tatălui.

Reacția incredibilă a tatălui

Bărbatul a vorbit despre faptul că a primit amenințări cu moartea după ce imaginile au ajuns în mediul online.

„Numai un idiot i-ar da unui bebeluș vodcă”, a spus omul, pentru un ziar local. „Eu, soția mea și doi prieteni ne distram puțin cu ea. Sunt un tată și copiii mei sunt inima mea.”

Lucrurile se cam bat cap în cap, având în vedere că, nu cu mult timp după, în mediul online a apărut o imagine scandaloasă și cu tatăl. În fotografie, bărbatul ține o halbă mare de bere la gura bebelușului, însoțit de mesajuț: „Primul ei Ajun de Crăciun și prima bere. Cel mai tare tată.”

Filmarea a circulat pe aplicația Snapchat și se pare că a fost realizată la festivalul de muzică One Love, din Tauranga. Poliția din Noua Zeelandă spune că nu a primit nicio sesizare cu privire la această filmare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro