Caz şocant! O femeie şi-a împuşcat copiii, apoi s-a sinucis. Motivul este halucinant

Caz şocant! O femeie şi-a împuşcat copiii, apoi s-a sinucis. Motivul este halucinant © Sursă Facebook

O femeie, militant împotriva armelor, şi-a împuşcat cu sânge rece cei trei copii, apoi s-a sinucis, după ce s-a împlinit o săptămână de la pronunţarea divorţului ei, potrivit New York Post. Aceasta intrase în panică, fiind îngrijorată de faptul că e nevoită să îşi găsească un job ca să poată locui în continuare în casa fostului soţ.

Tragedia a fost descoperită de poliţişti marţea trecută, la ora 08:45 dimineaţa. Lângă cadavrele femeii din Texas, Ashley Auzenne, în vârstă de 39 de ani şi ale copiilor ei, Lincoln (7 ani), Eleanor (9 ani) şi Parish (11 ani) a fost găsită şi arma cu care femeia a recurs la teribilul gest, înainte de a-şi pune capăt zilelor.

Se pare că motivul faptelor sale îngrozitoare ar fi fost divorţul de fostul ei soţ, Murvin, care ştia că femeia era ”foarte supărată” din cauza acestei decizii.

Potrivit spuselor acestuia, femeia se temea că nu va fi în stare să se descurce singură cu creşterea copiilor. Aceasta trebuia să îşi caute un job pentru a-i plăti lui Murvin chirie pentru a rămâne în casa lui.

"Ashley a făcut tot ce a putut pentru a fi o mamă bună. Am avut problemele noastre, ne-am certat ca orice cuplu care trece printr-un divorț, dar nu am avut niciodată vreun motiv să cred că este capabilă de așa ceva. Nimeni nu a avut", a declarat Murvin Auzenne, conform sursei menţionate anterior. 

În urma divorţului, Ashley Auzenne povestea pe pagina sa de Facebook că se luptă cu diferite boli, cum ar fi lupusul, artrita, depresia, anxietatea şi tulburările de somn. Cu toate astea, nimeni nu se aştepta să recurgă la asemenea lucru, mai ales că femeia era un militant activ împotriva armelor, având scris pe Facebook "#End Gun Violence".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro