Întâmplare neobișnuită! O femeie a fost împușcată de propriul câine

Întâmplare neobișnuită! O femeie a fost împușcată de propriul câine © Pexels

O întâmplare mai puțin obișnuită s-a petrecut în Statele Unite ale Americii. O femeie a fost împușcată chiar de propriul câine, un caz despre care polițiștii spun că este unic în lume.

Vinovata de incident este cățelușa Molly, un labrador  tare simpatic, care și-a împușcat accidental stăpâna. Totul s-a întâmplat în timp ce femeia era împreună cu iubitul și câinele în mașină. Se aflau la un semafor, iar în momentul în care în apropiere a trecut un tren, câinele s-a speriat foarte tare de zgomot și a început să sară în sus. A sărit prin mașină și a descărcat accidental arma care se afla pe scaunul șoferului, astfel că unul dintre gloanțe a ajuns în piciorul acesteia.

Câinele a împușcat-o din greșeală

Speriat, iubitul femeii a alertat imediat autoritățile și a declarat că femeia a fost împușcată din greșeală de câinele său. Surprinși, polițiștii care s-au ocupat de caz au declarat că este prima oară în cariera lor când aud așa ceva. 

"Acesta este prima dată când aud că un câine împuşcă o persoană", a declarat un ofiţer de poliţie, potrivit Daily Mail.

Rănile suferite de femeie nu au fost foarte grave și a avut nevoie de foarte puține zile de spitalizare. În ceea ce o privește pe cățelușa familiei, femeia a declarat că va avea mai multă grijă unde își va ține armele după acest incident nefericit. 
 


facebook whatsapp twitter pinterest