Întâmplare neobișnuită! O femeie a fost împușcată de propriul câine

Întâmplare neobișnuită! O femeie a fost împușcată de propriul câine © Pexels

O întâmplare mai puțin obișnuită s-a petrecut în Statele Unite ale Americii. O femeie a fost împușcată chiar de propriul câine, un caz despre care polițiștii spun că este unic în lume.

Vinovata de incident este cățelușa Molly, un labrador  tare simpatic, care și-a împușcat accidental stăpâna. Totul s-a întâmplat în timp ce femeia era împreună cu iubitul și câinele în mașină. Se aflau la un semafor, iar în momentul în care în apropiere a trecut un tren, câinele s-a speriat foarte tare de zgomot și a început să sară în sus. A sărit prin mașină și a descărcat accidental arma care se afla pe scaunul șoferului, astfel că unul dintre gloanțe a ajuns în piciorul acesteia.

Câinele a împușcat-o din greșeală

Speriat, iubitul femeii a alertat imediat autoritățile și a declarat că femeia a fost împușcată din greșeală de câinele său. Surprinși, polițiștii care s-au ocupat de caz au declarat că este prima oară în cariera lor când aud așa ceva. 

"Acesta este prima dată când aud că un câine împuşcă o persoană", a declarat un ofiţer de poliţie, potrivit Daily Mail.

Rănile suferite de femeie nu au fost foarte grave și a avut nevoie de foarte puține zile de spitalizare. În ceea ce o privește pe cățelușa familiei, femeia a declarat că va avea mai multă grijă unde își va ține armele după acest incident nefericit. 
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro