O tânără de 30 de ani trăiește o poveste de dragoste cu un... avion. ''E foarte atractiv și sexy pentru mine''

+3 click pentru
galerie

O tânără de 30 de ani trăiește o poveste de dragoste cu un... avion. ''E foarte atractiv și sexy pentru mine'' © Youtube

Dacă credeați că dragostea este complicată, vă spunem noi, sigur nu le-ați aflat pe toate. De ce spunem asta? Simplu. Pentru că în cele ce urmează o să vă povestim despre o poveste de draagoste ceva mai...atipică. Între o femeie și un avion Boeing 737 - 800.

Tânăra de 30 de ani vrea să se căsătorească cu avionul Boeing 737 - 800

Da, da, ați auzit bine. Chiar dacă pentru mulți poate părea ciudat, ei bine, lucrurile nu stau deloc așa pentru Michele Köbke, o femeie de 30 de ani din Berlin. Aceasta are o relație cu nimeni altul decât avionul său. În plus, Michele Köbke mărturisește că lucrurile sunt extrem de serioase între ea și avion.

Totul ar fi început în 2013, atunci când a zburat pentru prima dată și când și-a dat seama că înțelege dragostea într-un fel diferit. Ba chiar, spune Michele Köbke, relația este una foarte serioasă, iar cei doi au chiar și momente ceva mai dificile în relație. Dar, nu-i așa, totul se rezolvă atunci când este vorba de dragoste adevărată.

"737 - 800 e foarte atractiv și sexy pentru mine. E cel mai bine făcut, un avion elegant. O relație cu un avion nu e ușoară, ba chiar dificilă câteodată. 737 - 800 e foarte atractiv și sexy pentru mine. E cel mai bine făcut, un avion elegant. E ca o relație normală, avem seri relaxante și, când mergem în pat, ne îmbrățișăm și adormim împreună. Când îi ating aripile, îmi transpiră imediat palmele", a spus Michele, potrivit presei din străinătate.

O altă tânără s-a căsătorit cu un copac

Kate Cunningham, o femeie în vârstă de 34 de ani, a şocat lumea întreagă cu căsătoria ei. Nu şi-a unit destinul cu un bărbat, ci cu un copac, căruia i-a jurat iubire eternă. Ceremonia a avut loc într-un parc din vestul Marii Britanii, acolo unde Kate a promit că va avea grijă de copacul respectiv pentru tot restul vieţii sale

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro