Caz incredibil! O femeie se pregătea să nască, atunci când a aflat un lucru teribil. Ce i-au spus medicii despre sarcină

Caz incredibil! O femeie se pregătea să nască, atunci când a aflat un lucru teribil. Ce i-au spus medicii despre sarcină © The Sun

O femeie, în vârstă de 23 de ani din Anglia, a fost în culmea fericirii atunci când a aflat că urmează să aducă pe lume un copil. S-a pregătit temeinic în timpul sarcinii și abia aștepta să își strângă pruncul în brațe, însă vestea pe care a primit-o din partea medicilor a dărâmat-o complet.

Tânăra a suferit un adevărat șoc atunci când a aflat că bebelușul pe care îl aștepta, cu atâta nerăbdare, era de fapt o tumoră canceroasă. Ea a fost surprinsă atunci când a aflat că este însărcinată deoarece se proteja și nu avea în plan mărirea familiei.

În plus, tânăra nu a mers la medic pentru confirmarea sarcinii, dar a plănuit în detaliu venirea pe lume a copilului său, scrie The Sun. 

Într-o zi, tânăra din Anglia a început să se simtă rău, acuzând stări de amețeală și episoade vomitive, însă nu a dat prea multă importanță, crezând că sunt simptome specifice sarcinii. La săptămâna 12, aceasta a început să aibă sângerări, astfel că a mers de urgență la medic.

Acolo, avea să primească o veste teribilă. "Bebelușul" era, de fapt, o tumoră canceroasă, iar organismul său s-a comportat așa cum ea ar fi fost însărcinată. Astfel, în loc să cumpere haine pentru copii, tânăra a urmat luni de zile terapie cu chimioterapie, în urma căreia a scăpat de tumoră. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro