O femeie a fost la un pas de moarte în timpul unei partide de amor! Medicii au făcut eforturi mari pentru a o salva

O femeie a fost la un pas de moarte în timpul unei partide de amor! Medicii au făcut eforturi mari pentru a o salva © Fotografie simbol: arhivă

O femeie în vârstă de 46 de ani a ajuns de urgență la spital, după o partidă de amor în care i s-a făcut rău. Aceasta a fost la un pas de moarte, iar medicii au făcut eforturi mari pentru a-și da seama ce se petrece cu ea și ce tratament trebuie să primească. 

Potrivit nypost.com, femeia, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a început să simtă cum extremitățile corpului îi amorțesc. În scurt timp a fost dusă la spital, starea ei fiind din ce în ce mai gravă. În primă fază nimeni nu știa ce se întâmplă cu ea și ce îi cauzează această stare de rău.

Din fericire, medicii au reușit să afle la timp ce s-a întâmplat cu ea. Femeia era în șoc anafilactic deoarece era alergică la un tratament pe care soțul ei îl lua de câteva zile împotriva endocarditei infecțioase. Substanța ar fi ajuns în lichidul seminal, ulterior în organismul femeii, apoi s-a declanșat starea de rău.

În numai 24 de ore, după administrarea tratamentului corect, femeia și-a revenit complet și a fost externată.

În urmă cu aproape un an, un bărbat a ajuns la spital de urgență după ce folosise o jucărie sexuală care a rămas în interior. S-a plâns de dureri groaznice, însă fără să le spună medicilor ce a făcut. Ulterior aceștia au aflat ce făcuse și printr-o mică intervenție au scos jucăria respectivă, iar bărbatul a fost externat după câteva ore. 


facebook whatsapp twitter pinterest