Tragedie în vacanță. O femeie a murit în brațele soțului, din cauza unui diagnostic greșit

Tragedie în vacanță. O femeie a murit în brațele soțului, din cauza unui diagnostic greșit © Facebook

Doi soți au a trăit clipe dramatice în locul în care trebuiau să se distreze și să se relaxeze. Cei doi au vrut să aibă parte de o vacanță fericită, însă totul s-a transformare într-o adevărat tragedie. 

Cei doi soți din Marea Britanie au plecat în America, alături de copilul lor. Femeia s-a stins din viață din cauza unei afecțiuni pe care nu știa că o are. La un moment dat, femeia a început să acuze stări de rău, dar nu și-a făcut griji pentru că știa că suferă de sindromul Guillain-Barre, o afecțiune autoimună.

Boala o avea de peste 20 de ani și știa cum să își gestioneze stările de rău. Cu toate acestea, nu s-a îngrijorat nici când a început să aibă slăbiciune musculară, dureri, dar și probleme de echilibru și coordonare, scrie Wales Online.

S-a stins chiar în brațele soțului

Când a ajuns la spital, a fost prea târziu pentru tratament. Medicii au aflat că femeia avea un cheag de sânge pe care medicii nu l-au diagnosticat, astfel că Zoe credea că simptomele de rău sunt din cauza sindromului de care suferă. Femeia a murit la hotel, chiar în ziua în care medicii i-au interzis să plece înapoi acasă. Femeia s-a stins din viață chiar în brațele soțului său.

Tot el este și cel care a lansat o campanie de donații pentru funeralii. "Sufletul cel mai puternic, cel mai bun, cel mai nebun și iubitor de distracție", a scris soțul femeii, pe Facebook. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro