A murit în fața fiului, în timp ce făceau o prăjitură! Femeia a făcut o greșeală cumplită

A murit în fața fiului, în timp ce făceau o prăjitură! Femeia a făcut o greșeală cumplită (foto simbol) © Pexels

Un accident îngrozitor s-a petrecut în timp ce o femeie gătea o prăjitură alături de fiul ei. Dintr-o greșeală, aparent banală, femeia și-a pierdut viața chiar în fața băiatului său.

Femeia, în vârstă de 58 de ani, a murit în timp ce gătea o prăjitură cu fiul ei, la casa lor din Saint-Etienne, Franța. Nenorocirea s-a întâmplat după ce eșarfa de la gâtul ei s-a prins în blender și astfel s-a sufocat. În zadar a încercat fiul său să o elibereze din strânsoare. Aceasta a murit la câteva minute după.

Pompierii și paramedicii au ajuns de urgență la fața locului, dar nu au mai făcut altceva decât să constate decesul. Din cauza unui moment de neatenție femeia și-a dat ultima suflare în fața propriului copil. Tânărul nu înțelege cum a fost posibil un astfel de accident și este traumatizat pe viață de cele văzute.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele exacte ale producerii accidentului domestic, iar trupul neînsuflețit al femeii va fi dus la Medicina Legală pentru efectuarea autopsiei, scrie Metro.co.uk.

Protagonista unui accident domestic a fost și actrița Uduak Akrah. Tânăra a murit într-un mod tragic, în urma unor complicații. Ea a alunecat în baie și a suferit răni grave, care din păcate i-au adus sfârșitul. Tânăra actriță locuia singură în apartamentul său din Nigeria și, din cauza unei clipe de neatenții a alunecat după ce ieșit din duș și s-a stins din viață prematur, la doar 30 de ani. Anunțul a fost făcut de un alt actor, Iyen Agbonifo:  "O actriță fantastică... Calmă, dulce... Dumnezeu să o odihnească în pace".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro