O femeie a murit, pentru a-și salva bebelușul dintr-un atac mortal. Nouă oameni și-au pierdut viața

O femeie a murit, pentru a-și salva bebelușul dintr-un atac mortal. Nouă oameni și-au pierdut viața © Facebook

O tânără mamă și-a dat viața, pentru a-și salva bebelușul dintr-un atac cumplit. Totul s-a întâmplat atunci când femeia și familia ei au fost împușcați, în timp ce se aflau în mașină. Atunci când Poliția a ajuns la fața locului, au găsit-o pe copilă pe podeaua autoturismului.

Christina Johnson, de 31 de ani, și-a salvat fetița, pe nume Faith, de la o moarte sigură. Femeia și familia ei, cu toții mormoni, au fost măcelăriți în Mexic, în timp ce se aflau în mașină, scrie Mirror. În total, nouă persoane au murit, printre care și șase copii.

Christina și-a salvat fiica, cu prețul vieții

Potrivit primelor informații, victimele sunt cu toții membrii familiei LeBaron, parte a comunității mormone care s-au stabilit în nordul Mexicului. Cu toții se aflau în drum spre o nuntă atunci când au fost atacați de membrii unei grupări mafiote.

Christina Johnson a fost găsită moartă în mașina în care se afla, însă fiica ei în vârstă de 7 luni era în viață. Rudele susțin că micuța a fost „aruncată pe podea”, în timpul atacurilor.

Trei mame și șase copii, inclusiv doi bebeluși gemeni, au murit atunci când atacatorii au deschis focul. În urma ploii de gloanțe, mașinile au explodat.

Faith a stat câteva ore în mașină, lângă cadavrul mamei sale.

„Christina Langford a fost ucisă, dar fiica ei, Faith, despre care credeau că a murit, a fost găsită în viață, în mod miraculos, pe podeaua mașinii. A stat acolo o zi întreagă, de una singură”, a declarat o rudă pe nume Jasmin Soulsby.


facebook whatsapp twitter pinterest